Opmærkning af parkeringsbåse til byggeri og parkeringspladser

Professionel opmærkning af parkeringsbåse i Danmark

Vil du have et uforpligtende tilbud på en totalløsning med indretning af parkeringspladser?
Så ring til os

Kontakt os

Indhent et tilbud her

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtig kontakt

Bliv kontaktet indenfor 24 timer

vi har mange års erfaring

Vi har ydet god service siden 2012

totalløsning eller en enkelt opgave?

Vi kan hjælpe dig med stort og småt

Opmærkning af parkeringsbåse i Danmark

Hos Privat P har vi specialiseret os i optimering, istandsættelse og afmærkning af parkeringsarealer. Vi løser opgaver i hele landet, så hvis du eksempelvis har brug for opmærkning af parkeringsbåse, er vi klar til at rykke ud. Vi har flere års praktisk erfaring med afmærkning og har stor viden på området, så du kan være sikker på et tilfredsstillende resultat, der overholder alle lovmæssige krav.

Brug for hjælp til opmærkning af parkeringsbåse? Giv os et kald på (+45) 70 26 26 96 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Opmærkning af p-båse

FAQ

Brugervenlig parkeringsplads  med korrekt opmærkning

Med vores opmærkning af parkeringsbåse får du på en og samme tid en sikker og brugervenlig parkeringsplads, ligesom nymalede båse også giver et mere præsentabelt udtryk. Vi hjælper også gerne, hvis du står og skal etablere en helt ny parkeringsplads. Her kan vi bistå med professionel rådgivning i forhold til de bedste og mest brugervenlige løsninger, der sikrer korrekt afmærkning af parkeringsbåse og andre typer afmærkninger.

Hør mere
Opmærkning af nye parkeringsbåse i parkeringskælder

Parkeringsbåse afmærkning

Vi benytter os altid af materialer i topkvalitet, så afmærkningen er slidstærk og langtidsholdbar. Hos Privat P tilbyder vi parkeringsbåse afmærkning, som er tilpasset dine behov til p-pladsen. Vi kan i forbindelse med parkeringsbåse afmærkning tilbyde en totalløsning, hvor vi både kan hjælpe med indretningen af P-pladsen, afmærkningen og skiltning. Har du kun brug for en løsning af en enkelt opgave, hjælper vi også gerne her. 

Udfyld gerne vores formular nederst på siden for at få et gratis og uforpligtende tilbud på parkeringsbåse afmærkning. Vi løser opgaver i hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os, hvad end du bor i syd, nord, øst eller vest.

Kontakt os
Ny opmærkning af p-båse i parkeringshus

Flere års erfaring med opmærkning af parkeringsbåse – Danmark

Vi har opmærket, optimeret og indrettet parkeringspladser siden 2010. Vi optegner parkeringsbåse til personbiler, motorcykler, cykler og busser. Herudover kan vi også tilbyde opmærkning af sportsbaner og legepladser.

Ved opmærkning i Danmark kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Boligforeninger
  • Supermarkeder
  • Erhvervsdomiciler
  • Offentlige institutioner

Til selve opmærkningen benytter vi udelukkende materialer, som er særligt modstandsdygtige overfor det nordiske vind og vejr.

Skal vi give et godt og uforpligtende tilbud på opmærkning af parkeringsbåse i Danmark? Så er du meget velkommen til at ringe til os på (+45) 70 26 26 96 og få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud
Opmærkning af parkeringsbåse

udfyld formularen

Vi vender hurtigt tilbage.

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.