Lige streg parkeringsbås - ny malet

Opmærkning af parkeringsbåse

Vi tilbyder skræddersyet løsninger til opmærkning af parkeringsbåse, og er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en totalløsning i forbindelse med opmærkning af parkeringsbåse, er du velkommen til kontakte os.

Kontakt os

Indhent et tilbud her

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtig kontakt

Bliv kontaktet indenfor 24 timer

vi har mange års erfaring

Vi har ydet god service siden 2012

totalløsning eller en enkelt opgave?

Vi kan hjælpe dig med stort og småt

Hjælp til opmærkning af parkeringsbåse

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til opmærkning af parkeringsbåse, og er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en totalløsning i forbindelse med opmærkning af parkeringsbåse, er du velkommen til kontakte os.

Ved opmærkning af parkeringsbåse bruger vi kun kvalitetsmaterialer, som er slidstærke over for det danske vejr. Vores løsninger bliver tilpasset dine behov for parkeringspladsen. Hos Privat Parkering er vi nemlig fuldt bevidste om, at der forskellige behov til forskellige parkeringspladser. Vi er lydhøre og giver gerne gode råd og vejledning med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvordan opmærkning af parkeringsbåsene skal se ud.

Vi tilbyder også sparring i forhold til indretningen af P-pladsen, så du får den bedste indretning, der passer til dine behov og ønsker.

Opmærkning af p-båse

Parkeringsafmærkning

Hos Privat P tilbyder vi skræddersyede løsninger til parkeringsafmærkning. Vi kan blandt andet servicere:

  • Byggepladser.
  • Supermarkeder.
  • Erhvervsdomiciler.
  • Offentlige institutioner.
  • Boligforeninger.

I forbindelse med opmærkning af parkeringsbåse tilbyder vi totalløsninger, hvor vi blandt andet også kan hjælpe med skiltning og indretning af P-pladsen. Vi kan eksempelvis rådgive om, hvorvidt den bedste løsning for din P-plads er en ensrettet eller tosporet p-plads, eller hvor eksempelvis gæsteparkering eller invalideparkering skal være på p-plads samtidig med, at de overholde de forskellige parkeringsregler.

Har du kun brug for parkeringsafmærkning som en enkeltstående opgave, står vi selvfølgelig også til rådighed her. Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på parkeringsafmærkning – både som totalløsning og som enkelt opgave.

Opmærkning af p-plads

Opstribning af parkeringspladser

Vi har flere års erfaring med opstribning af parkeringspladser. Siden 2012 har vi hjulpet forskellige virksomheder og foreninger med professionel opmærkning af parkeringsbåse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så de er tilpasset dine behov. Vi sørger også altid for, at skiltning og opstribning af parkeringspladser er tydelige og letlæselige for alle de besøgende. Vi kan løse opgaver i hele landet. 

Med professionel opstribning af parkeringspladser bliver din P-plads også mere sikker og brugervenlig. Tydelig skiltning og opstribning af parkeringspladser gør det lettere at navigere på parkeringspladsen, og hjælper til at der ikke opstår tvivl om de gældende regler hos de besøgende. 

Udfyld gerne vores formular nederst på siden for at modtage et uforpligtende tilbud på opmærkning af parkeringsbåse, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Opmærkning af nye p-båse

udfyld formularen

Vi vender hurtigt tilbage.

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.