Professionelt parkeringsfirma
– Velkommen hos Privat P

Hos Privat P har vi specialiseret os i parkeringsløsninger til boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Vores kernekompetencer er optimering og renovering af eksisterende parkeringspladser samt etablering af helt nye parkeringsarealer.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Bliv kontaktet indenfor

  24 timer

  Vi har mange års erfaring

  Etableret i 2012

  En kontakt

  Vi klare på totalløsninger og enkeltstående opgaver

  Parkeringsfirma i København
  – Vi hjælper i hele Danmark

  Vores kontor ligger i Greve, så hvis du har brug for et kompetent og pålideligt parkeringsfirma nær København, er vi klar til at rykke hurtigt ud – vi dækker hele Sjælland, og med vores dygtige samarbejdspartnere, kan vi udføre parkeringsløsninger i hele landet.

  Hos Privat P servicerer vi primært privat parkering, eksempelvis tilhørende: Boligforeninger, Supermarkeder og detailhandel, Erhvervsdomiciler & Offentlige institutioner

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Parkeringsservice

  Hos Privat P har vi specialiseret os i professionel parkeringsservice for både boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

  Opmærkning af p-båse

  Trænger jeres parkeringspladser til at blive frisket op? Eller er I ved at etablere en helt ny parkeringsplads og mangler der afmærkning og indretning?

  Parkeringsskilte

  Få et flot, sikkert og overskueligt parkeringsområde med Privat P. Vi har flere års erfaring med optimering og indretning af parkeringspladser

  Parkeringsfirma med bred kompetenceramme

  Hos Privat P kan vi hjælpe med mange forskellige typer af opgaver, når det kommer til optimering, vedligeholdelse og indretning af parkeringspladser, og vi kan både bistå med rådgivning og totalløsninger i forbindelse med et projekt. Vi kan blandt andet tilbyde:

  Parkeringsservice, Optegning af parkeringsbåse & Montering af parkeringsskilte

  Ovenstående er blot et udkast, og du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Med vores ekspertise og viden kan du være sikker på at få en parkeringsplads med en høj grad af sikkerhed, overskuelighed og brugervenlighed.

  Få et uforpligtende tilbud fra Privat P
  – Dit professionelle parkeringsfirma

  Totalløsning eller en enkelt opgave? Vi kan hjælpe dig med stort og småt. Kontakt os på eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.