Professionel parkeringsservice uden bekymringer

Professionel parkeringsservice uden bekymringer

Vi hos Privat P tilbyder et uforpligtende tilbud på en totalløsning af din parkeringsareal. Som en del af vores parkeringsservice tilbyder vi optimering og renovering af parkeringspladser samt etablering af nye parkeringsareal - Kontakt os i dag for et gratis tilbud

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hurtig kontakt

  Bliv kontaktet indenfor 24 timer

  Vi har mange års erfaring

  Etableret i 2012

  Totalløsning eller en enkelt opgave?

  Vi kan hjælpe dig med stort og småt

  Professionel parkeringsservice uden bekymringer

  Er du udkig efter parkeringsservice uden besvær og komplikationer?

  Hos Privat P har vi specialiseret os i professionel parkeringsservice for både boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Vi dækker primært Storkøbenhavn og resten af Sjælland, men med vores kompetente samarbejdspartnere i ryggen tilbyder vi service i hele landet.

  En aftale med os, er nem i hverdagen, vi tager os nemlig af alt det praktiske og den samlede drift af parkeringspladsen, så du kan koncentrere dig om andre ting.

  Professionelt parkeringsfirma

  Vi håndterer parkeringsservice i store dele af landet. Som parkeringsfirma har vi erfaring med et bredt udvalg af opgaver. 

  Vil du have et uforpligtende tilbud på en totalløsning med parkeringsservice?

  Så er du velkommen til at ringe til os på (+45) 29 79 56 46. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Drone billede af en parkeringsplads hvor der er udført opmærkning af parkeringsbåse, som en del af parkeringsservice, kontakt os for et tilbud

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Skræddersyet parkeringsservice helt uden omkostninger

   Som kunde hos Privat P tilbyder vi skræddersyede løsninger til den enkelte kunde – og som en ekstra stor fordel foregår vores parkeringsservice helt uden beregning. I løsningen kan vi sørge for alt fra skilte og standere til parkeringslicenser og fysisk opsyn af pladsen. Med vores service sikrer du, at parkeringspladsen kun benyttes af de brugere, der er godkendte og har licensen i orden, og du sikrer i ligeså høj grad at pladsen altid er i flot stand med rigtig og letforståelig skiltning.

   Hos Privat P hjælper vi en bred vifte af forskellige kunder, eksempelvis:

   • Boligforeninger
   • Supermarkeder
   • Offentlige institutioner


   Ovenstående er blot et udsnit, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

   Parkeringskontrol & privat parkering – Nem løsning

   Sidder du i bestyrelsen i din boligforening? Så er vi klar til at hjælpe dig med alt det praktiske i forhold til driften af parkeringsarealet, og det kan samtidig gøre hverdagen lettere for ejendommens beboere, altid at vide, at der er en ledig parkeringsplads til rådighed.

   P service i Storkøbenhavn & omegn?

   Ring til Privat P på (+45) 29 79 56 46 og aftal nærmere.