Opmærkning af p-plads

Opmærking af P-pladser til byggeri

Vil du have et uforpligtende tilbud på en totalløsning for parkeringsopmærkning i forbindelse med udførsel af jeres byggeri?
Skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Indhent et tilbud her

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtig kontakt

Bliv kontaktet indenfor 24 timer

vi har mange års erfaring

Vi har ydet god service siden 2012

totalløsning eller en enkelt opgave?

Vi kan hjælpe dig med stort og småt

Få lavet korrekt opmærkning til dit byggeri

Har du brug for opstribning af parkeringspladser eller opmærkning af parkeringsbåse i forbindelse med jeres byggeri? Vi tilbyder al opmærkning af fx parkeringsanlæg, parkeringsbåse, invalidepladser og meget mere, som kan være relevant i forbindelse med parkeringspladser til jeres byggeri.

Vi bruger kun de bedste materialer på markedet.

Ved opmærkning til p-pladser overholder vi alle lovkrav og regler. Ved afmærkning af parkeringsbåse på almindelige private p-pladser følger vi blot kundens ønsker. Der er visse lovkrav ved handicappladser, men disse er vi også opmærksomme på.

Opmærkning til byggeri | parkeringsplads

Opstribning af parkeringsbåse til byggeri

Vi har hos Privat Parkering flere års erfaring med opstribning af parkeringspladser. Vi har siden 2012 tilbudt opstribning af parkeringspladser. Har du brug for rådgivning af eksempelvis indretning af P-pladsen, stiller vi os gerne til rådighed. Vi lytter til dine behov og rådgiver ud fra dette samt ud fra de lovkrav og regler, der kan være. 

For at højne kvaliteten af vores arbejde og lave slidstærke løsninger, bruger vi kun de bedste produkter. Høj kundetilfredshed og hurtigt service er topprioriteter hos os.

Professionel afmærkning af parkeringsbåse

Ved parkeringspladser til byggerier kan det give god mening med afmærkning af parkeringsbåse. Det kan give mere struktur på byggepladsen, og der kan med opstribningen af parkeringsbåse holdes mere styr på evt. firmabiler og gæster på byggepladsen. 

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi hjælper med afmærkning, skiltning og indretning af P-pladsen, samt løsning af en enkelt opgave, såsom afmærkning af parkeringsbåse. Du er altid velkommen til at udfylde vores formular nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Opmærkning af p-plads

Opmærkning Nybyggeri

Opmærkning af parkeringsbåse og trafikregulerende tiltag (skilte, kørepile, hajtænder og kørelinjer), er ofte det sidste der skal laves inden afleveringsforretningen. Skrider tidsplanen, er det vigtigt at samarbejdspartneren er fleksibel.

PrivatParkering har opmærket parkeringsbåse i mange nybyggerier. Ens, for næsten alle byggerierne er, at vi i sidste øjeblik er nødt til at rykke opmærkningen pga. forsinkelser eller ændringer i projektet.
Det har vi lært at håndtere, og det lykkes næsten altid at få det til at gå op i en højere enhed alligevel, når vi opstriber parkeringsbåse – Til alles tilfredshed.

Vejret har betydning for vores arbejde, men de fleste nybyggerier i dag, er enten parkeringshuse eller parkeringskældre hvor arbejdet med opstribning af parkeringsbåse kan foregå i tørvejr.

Opmærkning til byggeri | parkeringskilt

Valg af materiale

På betonunderlag og køresten anbefaler vi vejstribemaling  til opstribning. Her er det vigtigt, at underlaget er tørt og rent.

Det er en god idé at støvbinde underlaget før udlægning. Vejstribemaling holder 2-3 år

Optørring, rengøring og støvbinding af underlag kan vi også klare, men I sparer en del ved selv at gøre det. Alternativt, kan man bruge termoplast til opmærkning af båse. Termoplast, smeltes ned i underlaget. Bruger man termoplast, skal underlaget primes først, eller hæfter termoplasten ikke. Afhængig at mængden af trafik, holder termoplast 6-8 år.

Går man efter en mere æstetisk løsning ved ny opstribning af parkeringsbåse, er vejsøm/markeringssøm også en mulighed. Vejsøm holder minimum i 12-15 år og er absolut den billigste løsning på den lange bane.

Opmærkning af parkeringsbåse til byggeri og parkeringspladser

udfyld formularen

Vi vender hurtigt tilbage.

Max. file size: 4 GB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.